4 Haziran 2011

Fenerbahce Ulker 81 - 59 GSCC #yenilmezarmada'ya 22 sayi fark ! 1-0

Fenerbahce Ulker,  Beko Basketbol Ligi play-off serisinin acilis macinda GSCC'u 81-59 gibi farkli bir skorla maglup etti ve seride 1-0 one gecti. Bastan sona ustun goturdugu karsilasmayi, Oguz Savas'in ilk 2 dakika da 3 foul alip erken foul problemine girmesine ragmen zorlanmadan kazanmayi basardi. Omer Onan'in 15 sayi, 3 asist ve 2 ribaund performansi takimi sirtlarken, Lavrinovic ve Ukic 11 sayi atmayi basardilar. Kendinden beklenwn performansin ustune cikan Sean May guzel bir oyun sergiledi ve  12 sayilik katkida bulundu. Galatasaray'da ise 14 sayi atan Andric takimin en skorer oyuncusu oldu. 

Seride durum 1-0 oldu, bizim icin guzel bisey ama rehabete kapilip oyunu elden birakmamak lazim. Efes Pilsen onunde de 2-0lik bir seriden 3-2 geriye dustugumuzu hatirlatmak gerek. FB Ulker'in oyun yapisini bozmadan kendi oyununu oynamasi, basariyi kendiliginden getirecek en buyuk etkendir. 2 takim arasindaki guc farkini da goz ardi etmemek mumkun degil.

Dipnot: Mac sonrasi uzerinde "  Revolution  FenerbahCHE " yazili Che Guevara t-shirt'u giyen kucuk kizin bayrak sallayarak sevinci gorulesi. Spormax yayin ekibine bu guzel kareyi sunduklari icin tesekkurler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder