6 Ağustos 2011

Liverpool Legends - KKTC Masterleri Maci

Evet Kibris'in en kuzeyinde Girne'de alisik olmadigimiz bisey yasandi bugun ( 05/08/11 ). Bir grup veteran adaya, bir grup veteran ile dostluk maci yapmaya geldi. Ancak adaya gelen veteranlari, adali veteranlardan farkli kilan bir ozellikleri vardi. Onlarin hepside Liverpool'un, bildigimiz Liverpool'un kipkirmizi formasini uzerine gecirmis olmalariydi. Onlar Anfield'da futbol oynamis, KOP'un tezahuratlarni yasamis, maca cikmadan evvel " This is Anfield" 'a vurmus ve maca cikarken bircok kez tuyleri diken diken eden o meshur " You'll Never Walk Alone"u dinleyerek maca cikmislardi... Kibris gibi kucuk ve kisitli bir adada yasarsaniz ( kisitlidan kasit Kuzey tarafi ) bu ve bunun gibi etkinlikler sizin heyecanlandirmaya yetiyor.. Dusunsenize kimsenin tanimadigi bir yere bir donem Liverpool'da oynamis, sampiyonluklar yasamis, King Kenny ile beraber calismis insanlar geliyor adaniza, dostluk maci icin... Kibris Turk futbol ve veya spor tarihi adina kesinlikle onemli bir kilometre tasi bu... Her ne kadar taninma adina guzel bir sey olarak dusunulsede bos. Ancak faal futbolcular mac yapdiklari zaman guzel olacak hersey..

Herneyse.. Guzel ve eglenceli bir etkinlikdi benim icin. Kibrisli Turkler'den cok Ingiliz seyirci vardi macda ve coguda Liverpool formasini gelmisti, hemde 7den 70'e . Kucuk bir kizin uzerinde Gerrard, bir amcanin ise Suarez formalari ile gormek mumkundu. Bilindigi uzerre Girne bolgesine ikamet etmekde olan Ingilizler bir hayli fazla, ozelliklede yaz aylarinda.. Oyleki, tribunleri gercek anlamda doldurmuslardi ve belkide ilk kez Kibris'ta gittigim bir macda yer bulma problemi yasadim.. :) Bu arada mac 2-0 kirmizilarin ustunlugu ile sonuclandi :)

Farkli bir sosyal etkinlikti. Duzenleyenlere ve daveti kirmayip gelen Liverpool Legends'a cok cok tesekkurler... No matter how old you are YOU'LL NEVER WALK ALONE...





 Efsaneler buyuk bir jest.. Soyunma odasinda YNWA !!!!
Ve sahalarda ender gorulen bir hareket. Girne 20 Temmuz Stadin'da YNWA caliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder